gr | en ΟΙΚΟΣΤΥΛ - Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία
ΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

υπηρεσίες

Η ΟΙΚΟΣΤΥΛ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών έργων.Είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης σας για την κατασκευή ή ανακαίνιση του ακινήτου σας, για την ενεργειακή του αναβάθμιση, για οποιοδήποτε ηλεκτρομηχανολογικό έργο ή μελετητική υπηρεσία προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας προς τιμή! 

Κατασκευή και Πώληση Ακινήτων


Ένας από τους βασικούς τομείς της δραστηριότητας της ΟΙΚΟΣΤΥΛ είναι η ανάπτυξη και πώληση κατοικιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων (construction &development).

Την επιλεκτική αγορά του οικοπέδου διαδέχεται η μελέτη για την βέλτιστη αξιοποίησή του. Με έμφαση στην λεπτομέρεια και προσεκτική επιλογή συνεργείων και υλικών από τις εκσκαφές έως και την παράδοση του κτιρίου, στοχεύουμε στην δημιουργία οικιστικών συνόλων υψηλών προδιαγραφών. Εφαρμόζουμε σύγχρονους τρόπους δόμησης, ακολουθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των κατασκευών και σκεφτόμαστε ανθρωποκεντρικά σε κάθε απόφασή μας με συνέπεια οι δημιουργίες μας να έλκουν την προσοχή των επίδοξων αγοραστών.

Οι έτοιμες κατοικίες που διαθέτουμε χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, ποιότητα κατασκευής και λειτουργικότητα, χαρακτηριστικά που προσφέρουν απόλυτη ικανοποίηση στους αγοραστές μας.

Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις (μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση)


Στην ΟΙΚΟΣΤΥΛ γνωρίζουμε ότι η σύγχρονη τάση στον κατασκευαστικό κλάδο είναι η εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Η ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση αποτελεί την «καρδιά» και το «μυαλό» σε κάθε κατασκευή. Η σωστή μελέτη με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη είναι απαραίτητη προϋπόθεση ενώ η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού γίνεται με κριτήριο την αξιοπιστία,την ασφάλεια και την οικονομία σε βάθος χρόνου. Η πρόβλεψη μελλοντικών αναγκών είναι πολύ σημαντική είτε πρόκειται για νέο κτίριο είτε για αναβάθμιση παλαιού.

Πιστεύουμε ότι ο κύκλος ζωής ενός κτιρίου αυξάνεται σημαντικά με την συστηματική συντήρηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του και την τεχνική υποστήριξη των υποδομών του. Για το λόγο αυτό παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων και συντήρησης εγκαταστάσεων (facility management). Τα συνεργεία μας είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών και οι εργασίες γίνονται πάντα με την προσοχή του αρμόζει σε ήδη κατοικημένα κτίρια. Προσφέρουμε επίσης μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στον τομέα της διαχείρισης δίνοντας τη δυνατότητα παροχής συμβολαίων τεχνικής υποστήριξης.

Ενεργειακά – Εξοικονόμηση Ενέργειας


Βασικός τομέας δραστηριότητας της ΟΙΚΟΣΤΥΛ είναι η μελέτη και εγκατάσταση ενεργειακών έργων και τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια. Φωτοβολταϊκά και μικρές ανεμογεννήτριες (αυτόνομα και διασυνδεδεμένα), ηλιακά, βιομάζα,συμπαραγωγή ηλεκτρισμού – θερμότητας, θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις ταρατσών,αλουμίνια με θερμοδιακοπή καθώς και συστήματα παρακολούθησης της κατανάλωσης ενέργειας αποτελούν πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας μας. Αναλαμβάνουμε τον ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων όταν πρόκειται για νεόδμητα είτε ενεργειακές αναβαθμίσεις των παλαιών.

Σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) η εταιρεία υλοποιεί διασυνδεδεμένα συστήματα Φωτοβολταϊκά, Αιολικά κτλ για επενδυτές αναλαμβάνοντας πλήρως όλες τις διαδικασίες από την οικονομικοτεχνική μελέτη σκοπιμότητας, την επιλογή του κατάλληλου οικοπέδου, την αδειοδότηση, κατασκευή, την παράδοση μέχρι και την παρακολούθηση μετά τη σύνδεσή τους. Στον τομέα αυτό η ΟΙΚΟΣΤΥΛ αναπτύσσει και ιδιόκτητες κατασκευές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ανακαινίσεις


Προσφέρουμε λύσεις ανακαίνισης εσωτερικών χώρων, διαμόρφωσης εξωτερικών όψεων, αναβάθμισης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων καθώς και όλο το φάσμα των εργασιών επισκευής που απαιτούνται για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σχεδιάζουμε μαζί με τον πελάτη την ιδανική λύση για το σπίτι του ή τον επαγγελματικό του χώρο προτείνοντας λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία και κατάλληλο εξοπλισμό για να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ιδέες των πελατών μας ενώ παράλληλα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε πλήρως εφαρμόσιμες και λειτουργικές προτάσεις. Ο κατάλληλος συντονισμός των συνεργείων και η συστηματική επίβλεψή τους αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Μελετητικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες


Αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με πεπειραμένους μηχανικούς την έκδοση πολεοδομικών αδειών για μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και κτίρια με μεικτή χρήση. Εκτός από τις πολεοδομικές μελέτες παρέχουμε την δυνατότητα μελετών εφαρμογής και κατασκευαστικών σχεδίων.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα επενδύσεων σε ακίνητα, χωροταξίας και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Διαθέτουμε τεχνογνωσία για την επίλυση απλών και σύνθετων στατικών προβλημάτων σε κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα, σίδηρο ή σύμμεικτες κατασκευές. Εστιάζουμε ιδιαίτερα στην βέλτιστη διαχείριση των ενεργειακών πόρων παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών με στόχο το μικρότερο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα των κατασκευών μας.

Ολοκληρωμένες Λύσεις


Στην ΟΙΚΟΣΤΥΛ προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα λύσεων με το κλειδί στο χέρι (turn key solutions).

Αναλαμβάνουμε το project από την εύρεση του οικοπέδου (σε περίπτωση που δεν υπάρχει)κάνοντας αξιολόγηση της ευκαιρίας επένδυσης, ακολουθούμε με προτάσεις για την βέλτιστη αξιοποίηση του ακινήτου, την έκδοση της πολεοδομικής άδειας, την κατασκευή του κτιρίου και την εμπρόθεσμη παράδοση του προς χρήση.

Οι υψηλές προδιαγραφές συμφωνούνται εξαρχής σε συνεργασία με τον πελάτη με τη μορφή συγγραφής υποχρεώσεων.

Ο δυναμικός χρονοπρογραμματισμός (dynamic scheduling) και η γνώση της διαχείρισης του εργοταξίου (project management) αποτελούν την (εγγύηση για τήρηση των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων και σημαντική μείωση του συνολικού κόστους κατασκευής.

|Τα πλεονεκτήματα αυτά γνωρίζει ο ιδιώτης και ο επαγγελματίας και εμπιστεύεται την ΟΙΚΟΣΤΥΛ αναπτύσσοντας μαζί μας «σχέσεις ζωής».